Ladda ner appen här

Håll koll på betalningarna var du än är.

Har du hittat något som du bara måste ha? Men som du inte kan betala genom Klarna. Lugn, nu kan du det. Direkt i appen. Fakturan betalar du lika enkelt. Och du blir dessutom påmind om både leveranser och när det är dags att betala. Visste du förresten att de som väljer att betala via Klarna-appen minskar risken att missa sin betalning med hälften. Skulle något bli fel är det bara att skicka tillbaka det. Hur? Ett klick så är returen rapporterad, vi fryser betalningen och du skickar tillbaka produkten. Smidigt, eller hur? Självklart finns vi på plats för att svara på dina frågor. Även om du vaknar mitt i natten och kommer på något du bara måste få svar på. Chatten är öppen 24/7, varje dag, året runt.

Klarna-appen har allt.

• Se alla fakturor som väntar på betalning
  • Se allt du har köpt, uppdelat i kategorier
  • Spara dina favoriter i önskelistor
  • Anmäl returer
  • Betala dina köp direkt via appen på det sätt som passar dig bäst
  • Chatta med oss 24/7
  • Få inspiration till kommande köp